Update cookies preferences
Mobilmenu
Hem
Produkter
För dig som är...
Prestanda
Företaget
Referenser
Kontakta oss
Mobilmenu

Kemicentrum

Beställaren

Akademiska Hus ställer höga krav på sina leverantörer och har till skillnad från många andra en skriftlig inköpspolicy. Som ett statligt ägt bolag agerar de på ett föredömligt sätt och säkerställer att de får mesta möjliga värde och bästa kvalitet för de pengar som spenderas i inköpsverksamheten.

Akademiska Hus har ett tydligt hållbarhetsfokus i dess verksamhet och det är en självklarhet att leverantörerna delar samma värderingar inom hållbarhetsområdet. Byggsystem i Skåne anlitades som totalentreprenör för fönsterbytet på Kemicentrum vid Lunds Universitet.

Entreprenören

Per Jönsson är en av två ägare av Byggsystem i Skåne AB. Han var totalentreprenör i arbetet med fönsterbyte av byggnaderna vid Lunds Universitet – Kemicentrum. Han var kontaktsansvarig gällande dialogen med H-Fönstret i Lysekil och säger: >> Jag måste säga att jag är imponerad av hela sträckan, allt från försäljning till logistik är superb.<< Han menar att trots att inköpspriset ligger lite över snittet så tjänar han på att använda H-fönstret som leverantör. Kvaliteten är avsevärt över snittet, säger han. Per tar med i beräkningen att fönsterprofilerna är lätta att sätta och på så vis spar de in tid och arbetskostnad ändå. Det ger en mer effektiv arbetstid och sammantaget mer i slutändan, säger han.

- Jag kan bra ösa beröm över H-Fönstret i Lysekil. Inför första projektet på Kemicentrum kom representanter från Lysekil hit och demonstrerade produkterna – vi fick känna och se på profilerna och vi fick en ordentlig genomgång av egenskaperna rörande produkterna H-Fönstret i Lysekil levererar, säger en nöjd Per.

- Det är bättre att göra färre och jättebra produkter och kunna leva på kvaliteten, än att tillverka och sälja allt. Det tror Per är det vinnande konceptet som H-Fönstret i Lysekil tagit fasta på…BRF Ljungen
BRF Södertorp
Kemicentrum
Klostergatan
Kv Hertiginnan
Kv Maskinkajen
Kv Slottet
Kv Sundholmen
Kv Vagnen
Portikhuset
BRF Fagrabäck
BRF Ljungen
BRF Södertorp
Campus Ultuna
Kemicentrum
Klostergatan
Kv Hertiginnan
Kv Slottet
Kv Sundholmen
Kv Vagnen
Portikhuset
Campus Ultuna
Kemicentrum
Klostergatan
Kv Slottet
Kv Sundholmen
Portikhuset

H-Fönstret i Lysekil

Om oss
Miljö och kvalitet
Ledning och ägarstruktur
Kontakt
Hitta hit
Dokument

Våra produkter

Glidhängda fönster
Sidohängda fönster
Fasta fönster
Dörrar
Special
Tillbehör
Ritningar

För dig som är

Arkitekt
Entreprenör
Fastighetsägare
Privatperson
Bostadsrättsförening

Broschyrer

Nybyggnation
Fönsterbyten
Fönster för villa
Montagefördelar