Update cookies preferences
Mobilmenu
Hem
Produkter
För dig som är...
Prestanda
Företaget
Referenser
Kontakta oss
Mobilmenu

BRF Ljungen

Beställaren

Det är fönster i en klass för sig! Gedigna, stabila och med hela yttre konstruktionen i aluminium. Vi valde H-Fönstret i Lysekil efter att en av killarna på BHK-Teknik AB, som vi anlitat för att byta våra entrédörrar, visat oss ett fönsterprov, säger ordförande Elmer Noblin i BRF Ljungen i Bjärred. I samband med fönsterbytet passade vi även på att byta en del fasadplåt i samma färgsättning som de nya fönstren, vilket blev ett jättelyft för hela området. Även inomhus märks en stor skillnad – inget buller och inget drag genom fönstren. I slutbesiktningen fick jobbet i princip inga anmärkningar – det säger det mesta om fönsterkvaliteten och entreprenörens skicklighet, säger en mycket nöjd Elmer Noblin.
ELMER NOBLIN, BRF LJUNGEN, BJÄRRED

Entreprenören

Som specialister på fönsterentreprenader har vi ett mycket gott samarbete med H-Fönstret i Lysekil sedan tidigt 90-tal. Genom åren har vi i olika projekt monterat över 80 000 H-Fönster, säger Fredrik Ullstadius på BHK-Teknik AB i Halmstad. – H-Fönstret har en idiotsäker homogen konstruktion som kan anslutas helsäkert mot alla fasader. Det slår därför de flesta konkurrenter på fingrarna när det gäller att stå emot sol, vind och vatten. Monterar man fönstret korrekt blir det aldrig några fuktproblem.

Arbetet på BRF Ljungen gick strålande och vi har hunnit med 3–4 lägenheter per dag. Över 1 000 kulörta fönster och balkongdörrar samt byte av mellanliggande fasadplåt blev det till slut och vi klarade arbetet enligt plan på cirka fem månader. Ännu ett fint referensprojekt som vi är stolta över, säger en nöjd Fredrik Ullstadius.
FREDRIK ULLSTADIUS, BHK-TEKNIK AB, HALMSTADBRF Ljungen
BRF Södertorp
Kemicentrum
Klostergatan
Kv Hertiginnan
Kv Maskinkajen
Kv Slottet
Kv Sundholmen
Kv Vagnen
Portikhuset
BRF Fagrabäck
BRF Ljungen
BRF Södertorp
Campus Ultuna
Kemicentrum
Klostergatan
Kv Hertiginnan
Kv Slottet
Kv Sundholmen
Kv Vagnen
Portikhuset

H-Fönstret i Lysekil

Om oss
Miljö och kvalitet
Ledning och ägarstruktur
Kontakt
Hitta hit
Dokument

Våra produkter

Glidhängda fönster
Sidohängda fönster
Fasta fönster
Dörrar
Special
Tillbehör
Ritningar

För dig som är

Arkitekt
Entreprenör
Fastighetsägare
Privatperson
Bostadsrättsförening

Broschyrer

Nybyggnation
Fönsterbyten
Fönster för villa
Montagefördelar