Update cookies preferences
Mobilmenu
Hem
Produkter
För dig som är...
Prestanda
Företaget
Referenser
Kontakta oss
Mobilmenu

BRF Fagrabäck

Beställaren

2013 var ett händelserikt år för Brf Fagrabäck i Växjö. Man genomförde renovering av ventilations- och värmesystemet, sanerade asbest och pcb på balkongerna samt genomförde ett välbehövligt byte av föreningens 3 800 åldriga fönster från slutet av sextiotalet. Ett jobbigt år för alla i föreningen men som nu är avslutat och de kan nu i stället njuta frukterna av investeringarna. En kraftigt minskad energiförbrukning, ett avsevärt bättre inomhusklimat och mindre buller från utsidan gör att vi ör stormförtjusta i valet av Lysekilsfönstret, säger en nöjd Ingrid Holmberg-Person som är ordförande i Brf Fagrabäck.

Entreprenör

Pär Engstrand arbetar på John Svensson Byggnads AB (JSB) och var totalentreprenör för projektet med fönsterbyte på Fagrabäck. Det var första gången han arbetade med produkter från H-Fönstret och han är mycket nöjd. När vi pratade montage menar Pär att utmärkande för H-Fönstret i Lysekil är att de är lite lättare än andra fönster. Ska man byta 3 800 fönster så blir killarna glada om profilerna väger lite mindre, säger han.

-Fönstren är väldigt smidiga och enkla att montera vilket kapar kostnaderna i slutändan.

Logistiken är oerhört viktig i ett projekt som detta och i Brf Fagrabäck fungerade det smärtfritt – alltifrån försäljning till produktion, lager och leverans vid rätt tidpunkt. När vi kom med lite specialbeställningar så var H-Fönstret alltid med och kunde ändra sin produktion på ett snabbt och effektivt sätt.

Vi är noggranna med vilka leverantörer vi använder och ställer samma krav på dessa som vi gör på vår egen organisation. H-Fönstret har samma filosofitänk som oss och vi använder mer än gärna produkter från H-Fönstret i Lysekil i kommande projekt, avslutar Engstrand.BRF Fagrabäck
BRF Ljungen
BRF Södertorp
Campus Ultuna
Kemicentrum
Klostergatan
Kv Hertiginnan
Kv Slottet
Kv Sundholmen
Kv Vagnen
Portikhuset

H-Fönstret i Lysekil

Om oss
Miljö och kvalitet
Ledning och ägarstruktur
Kontakt
Hitta hit
Dokument

Våra produkter

Glidhängda fönster
Sidohängda fönster
Fasta fönster
Dörrar
Special
Tillbehör
Ritningar

För dig som är

Arkitekt
Entreprenör
Fastighetsägare
Privatperson
Bostadsrättsförening

Broschyrer

Nybyggnation
Fönsterbyten
Fönster för villa
Montagefördelar